Givande och intressant dag.

 

landshovding

Kul att så många kom och var med på informationsmötet 16/1. Det var mycket spännande att lyssna på – inte minst landshövdingen, Kenneth Johansson, talade och uttryckte sitt starka stöd för föreningens arbete. Det var ett engagerat tal med mycket hjärta som landshövdingen höll. Från länsstyrelsen kom också Tomas Keiner som hjälpte till att reda ut hur miljöbalken är uppbyggd och Sven-Åke Berglind som talade om hotade arter kring Klarälven och visade fantastiska bilder.

Under kvällen fick vi också ta del av fler perspektiv. Många medlemmar berättade om sin syn på föreningen från sin infallsvinkel. Året som gått redovisades med bilder från bland annat studiebesök, kosläpp och röjningsarbeten. Moderator för dagen, Jan Bohlin från Hagfors kommunstyrelse, guidade genom alla inlägg och frågor och knöt ihop med kloka inlägg. Dagen avslutades med årsmötesförhandlingar.

På bilden ses Landshövding Kenneth Johansson under sitt framträdande.