I jakten på den billiga maten läggs åkermark ner i Värmland, samtidigt som odlingarna växer i Brasilien
Ditt val av matkasse formar lantbruket och livsmedelsproduktionen, men det sätter också avtryck i landskapet och naturen– både nära och långt borta.
Aldrig förr har vi haft så billig mat och aldrig förr har ditt val i butiken spelat en så stor roll.
Journalisten och författaren Ann-Helen Meyer von Bremen berättar hur din meny påverkar människor, djur och natur och om de verkliga kostnaderna för den billiga maten.
Gratis Föreläsning
Lördagen den 29 mars klockan 15.00
Klarälvdalens folkhögskolan i Stöllet
Arrangör: Leaderprojektet FRI-Sikt i Klarälvdalen
Anmäl gärna att ni kommer då det bjuds på fika:
olov.henriksson@torsby.se, 073-271 22 36
Ann-Helen Meyer von Bremen skriver främst artiklar om lantbruk och mat, ofta med en koppling till miljöfrågor. Hon har tillsammans med Gunnar Rundgren skrivit boken ”Jorden vi äter” och bloggar regelbundet på hungryandangry.se – Läs bloggen genom att klicka på länken
Sprid ordet – sätt upp en lapp.
Genom att klicka på den här länken kommer du till en en utskriftsvänlig PDF som du kan sätta upp nära dig!