Besök våra gårdar

Som konsument vill vi att du ska känna dig trygg och hälsar dig välkomna att besöka oss och djuren. Alla gårdar som är anslutna till föreningen och säljer kött genom den tar emot besökare. När du väljer mat på ett klokt och ansvarsfullt sätt ska du också själv kunna vara med och följa resan från jord till bord. Att besöka gården med djur som föder oss är ett bra sätt både för vuxna och barn att se helheten och sig själva i ett större sammanhang. Ring innan du önskar komma så ser vi till att ha tid avsatt för visa våra gäster runt.

Ring direkt till den gård du vill besöka eller kontakta ordförande Emma Lagerkvist på 073-0347567 för vidare hänvisning. Du kan också maila till: info@frisktbete.se Varmt Välkomna!

 

logga Järphedens (kopia)

sätherberg

karta_sätherberg

Ann-Sofie & Roger Sätherberg

Likenäs

Familjen Sätherbergs driver Järphedens Lant & Skog och här finns finns både nötkreatur av raserna Hereford och Charolais samt blandras får.
– Vi började som lantbrukare för att vi vill hålla öppet omkring oss och att få bra mat till familjen, något vi vill att även andra ska få del av.

För att besöka gården ring familjen Sätherberg:
0564-40177

 

 

katringårdenlogga

Per-Håkan o Laila

karta_katringardenLaila & Per-Håkan Häll

Ekshäradkravlogga

Familjen Hälls lantbruksresa har gått  via många djurslag. Det starta med tjur sen struts höns och får mm. Idag är det nötkreatur som gäller av

mjölkraserna SRB och SLB, i form av stutar och kvigor.

-Vi vill inte att våra djur stressas och driver därmed en extensiv ranchdrift där de är uppväxta på våra betesmarker vid Klarälven, förklarar familjen bestående av Per-Håkan, Laila och sönerna Richard och Robin.

För att besöka gården ring familjen Häll: 0563-401 02