Föreläsning – Åre Lokalkapital!

lokalkapital (kopia)

På Tisdagen kommer Jörgen Andersson, vd på Åre lokalkapital, och berätta om ett nytt sätt att både låna och spara pengar på. Nygamla tankegångar som kan bli ett spännande recept för att lösa en del av landsbygdens problem. En idé med rötter från depressionsåren i USA.
Tisdag 11 mars, kl.18:00 på Klarälvdalens folkhögskola
Varmt Välkomna!jorgenandersson

Det är andra gången Jörgen Andersson besöker oss och delar med sig av tankegångar och ideer de arbetar med i Åredalen. Förra gången kretsade hans besök kring Fjällbete, en föreläsning som inspirerade och drev uppstarten av vår förening Friskt Bete i Klarälvdalen. Den här gången håller Jörgen en föreläsning om Åre lokalkapital. Hur kan vi lära av dessa tankar om ekonomiska system?

 

Läs mer om vad Åre lokalkapital är på hemsidan: lokalkapital.se